Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer torna a Vilafranca del Penedès

03 de desembre de 2019


La vintena edició del torneig se celebrarà a la capital penedesenca el proper 25 d’abril de 2020, organitzada pel CP Vilafranca i el CP Sant Ramon
La recaptació de la Mini10k, el proper 26 de gener, es destinarà aquest any a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Vilafranca del Penedès repetirà com a seu organitzadora del proper torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer que arriba a la vintena edició. El torneig, que tindrà lloc el dissabte 25 d’abril, s’ha presentat oficialment aquest dilluns amb la presència de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i la regidora d’Esports, Anna Doblas; els presidents dels clubs organitzadors, Joaquim Vázquez del CP Vilafranca i Pere Catasús del CP Sant Ramon, i Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

El torneig Joan Petit Nens amb Càncer és una jornada solidària d’hoquei patins que té com a objectiu la recaptació de fons per la investigació del càncer infantil, i que el 2006 ja es va celebrar a Vilafranca del Penedès. Per a la vintena edició, que tindrà lloc l’any vinent, la capital penedesenca pren el relleu a Reus i torna a acollir l’organització del torneig, en el qual hi participen uns 400 infants.

El president de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torné, agraïa que Vilafranca tornés a ser la seu del torneig, “una festa que viu tota la ciutat” i afegia el desig que Vilafranca “aixequi el torneig encara més amunt”, en referència a la imatge castellera que va promocionar l’edició de 2006.

El president del Club Patí Sant Ramon, Pere Catasús, va indicar que la iniciativa d’acollir el torneig va ser d’una mare del club i van agafar la proposta “amb molta il•lusió i ganes. Volem ser la vila que faci la recaptació més gran per la Fundació Joan Petit”. Per la seva banda, des del Club Patí Vilafranca, Quim Vázquez, assenyalava el component emotiu i humà del torneig, “un valor que s’ha de transmetre als petits, perquè hem de formar jugadors, però també persones”

Finalment, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull va referir-se a l’edició del torneig celebrat a Vilafranca el 2006, valorant que “qui hi va assistir ja fa 13 anys, ho recordarà segur”. L’alcalde agraïa la tasca de suport a la investigació que es fa des de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, que destina els beneficis a la recerca i millora en oncologia pediàtrica, i es mostra va convençut que la vintena edició “serà tot un èxit”.

Les persones interessades a col•laborar amb l’organització del torneig, poden contactar amb els clubs organitzadors CP Vilafranca i CP Sant Ramon, o amb la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Beneficis de la Mini 10K
A la roda de premsa, celebrada aquest dilluns a la Sala Pau Boada de l’Ajuntament vilafranquí, s’ha anunciat que les aportacions recollides en la propera cursa solidària Mini 10K es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. La cursa se celebra en el marc de la 10K Vilafranca, que tindrà lloc el diumenge 26 de gener de 2020.

Accessibilitat