Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament visita el primer vilafranquí de l’any

03 de gener de 2020

El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort, en funcions d’alcalde accidental de Vilafranca, ha visitat el primer nadó vilafranquí nascut aquest any 2020. Liam Vallejo Flotz va néixer el dia 1 de gener al matí a l’hospital comarcal de l’Alt Penedès, i és el primer fill de la Milagros i el Gilbert que fa un any que viuen a Vilafranca, al barri de la Barceloneta-Sant Magí.

La mare del Liam va començar a notar els primers símptomes del part abans de les campanades i el naixement va ser l’endemà, dia 1 de gener, a les 10.30 hores del matí. Milagros Flotz s’ha mostrat molt contenta i agraïda a tot el personal de l’hospital que els ha atès, per l’excel·lent tracte i professionalitat que han tingut amb ells. El pare, que està encantat de compartir la cura del nadó, celebra l’ampliació del permís de paternitat que comença amb l’any nou.

L'alcalde accidental Joan M. Montfort va visitar aquest dijous a la tarda la família a l’hospital per donar-los l’enhorabona i obsequiar-los, com és tradicional, amb una panera de productes per al nadó.