Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’alumnat del PTT ha col•laborat amb Creu Roja a la campanya de joguines “Els seus drets en joc”

18 de desembre de 2019


Com ja va sent tradició, els nois i noies del PTT del curs d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de Vilafranca,  acompanyats del professor tècnic i de la seva tutora, han col•laborat amb la Creu Roja duent a terme tasques de preparació i embolcallat de joguines. 
La campanya de joguines, que enguany es realitza sota el lema “Els seus drets en joc”, té per objectiu aconseguir que aquest Nadal cap infant es quedi sense rebre joguines noves no bèl•liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives. Així, durant aquestes festes Creu Roja repartirà joguines a més de 25.000 infants de tot Catalunya.
La col•laboració ha estat molt ben valorada per l’alumnat, ja que han pogut realitzar una activitat solidària que, alhora, els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos al mòdul de tècniques bàsiques de comercialització. Des del PTT agraeixen a la Mònica Sanahuja, tècnica de Creu Roja a l'Alt Penedès, que hagi facilitat aquesta col•laboració tan profitosa per als joves.
Els Programes de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball es duen a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.