Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Reobren les àrees de jocs infantils de Vilafranca

01 de juliol de 2020

A partir d’avui divendres, amb l’entrada del país a l’etapa de represa, les àrees de jocs infantils situades en parcs i places de la Vila s’obren al públic. Al llarg del dia d’avui es procedirà a la desinfecció de totes les àrees a càrrec de l’empresa concessionària del servei de neteja viària Mas Albornà i a continuació a la seva obertura. També a partir d’avui es desinfectaran un cop al dia.

Per a l’ús d’aquestes àrees de joc infantil cal seguir les mesures d’higiene i seguretat com ara la supervisió sempre d’una persona adulta, l’obligatorietat de l’ús de mascaretes per als adults i recomanat per als infants a partir de 6 anys, la distància d’1,5 metres entre persones, el rentat de mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic abans i després de jugar i la neteja de les joguines que hi portin els infants.