Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Una exposició a l’hospital mostra l’activitat de les entitats que treballen en l’àmbit de les discapacitats a Vilafranca i comarca

05 de desembre de 2018

Fins al 7 de gener es podrà visitar al passadís central de l’Hospital Comarcal, amb el títol “Capacitats 2018” una exposició fotogràfica que mostra el treball que fan les entitats i associacions integrades en la Comissió Municipal per Benestar de les Persones amb Discapacitat.
En l’acte d’inauguració ahir dilluns hi van assistir representants i usuaris de les diverses entitats que treballen en l’àmbit de les discapacitats i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa.
L’exposició, que s’inaugurava el dia 3 de desembre, en què es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, vol difondre l’activitat que fan les entitats durant l’any i alhora sensibilitzar tothom sobre la problemàtica de les persones que formen part d’aquest col•lectiu.