Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrades informatives sobre la Dependència al servei de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca

04 de abril de 2022

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del servei de Gent Gran de la regidoria de Drets Socials, engega un programa de xerrades informatives sobre la Llei de Dependència. A partir d’aquest mes d’abril es convocaran sessions presencials informatives, adreçades a les persones que han d’iniciar el procés de sol·licitud d’aquest reconeixement o a les persones que ja tenen la resolució de grau de dependència aprovat i que han de continuar la tramitació per accedir a les prestacions reconegudes per la llei. La dependència és un estat de caràcter permanent en què es troben les persones que, per raons derivades de l'edat, malaltia o discapacitat, i relacionades amb la manca o pèrdua d'autonomia física, mental, intel·lectual o sensorial, necessiten l'atenció d'una altra persona per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.

Les sessions informatives sobre la sol·licitud i tramitació de la dependència es faran cada quinze dies, els dimecres o els dijous de forma alterna, a partir del dia 20 d'abril i amb dues convocatòries. L’opció A, adreçada a les persones interessades a informar-se sobre com s’ha d’iniciar el tràmit per sol·licitar la Llei de Dependència, es farà en horari de 10,30 a 11,30 hores. I l’opció B, per a persones que ja han rebut la carta amb la resolució del grau de dependència, es convocarà de 12 a 13 hores. 

Les sessions tindran aforament limitat i es convocaran a l’edifici de l’Enològica (C/Amàlia Soler, 29).

Per assistir-hi, caldrà fer inscripció prèvia per telèfon al 93 890 59 17 o per correu electrònic a l’adreça [email protected] 

 

ODSODS3ODS10ODS17
 

Accessibilitat