Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Banc d'ajuts tècnics

El Banc d'ajuts tècnics és un projecte que té per objectiu facilitar l’accés a aquells ajuts tècnics (caminadors, alçadors, cadira de rodes i altres) que serveixen per millorar la qualitat de vida de persones amb dependència i amb voluntat de solidaritat i reciclatge quan aquests ajuts tècnics ja no fan servei.

El servei s'adreça a:

  • Persones que per les seves limitacions funcionals necessiten un ajut tècnic per desenvolupar les activitats de la vida quotidiana.
  • Persones que tinguin a la seva disposició un ajut tècnic, no l’utilitzin i vulguin fer-ne donació.

Què ofereix?^

  • Millorar la qualitat de vida de les persones dependents.
  • Solidaritat entre les persones que tenen un ajut tècnic, no l’utilitzen i vulguin fer-ne donació.
  • Participació del voluntariat aportant els valors de solidaritat, relació humana, comunicació, respecte i acceptació envers l’altre.

Contacte i donacions^

Podeu trucar a Creu Roja de Vilafranca, al telèfon 93 8915300, o bé dirigir-vos al carrer Eugeni d’Ors, 22, de Vilafranca del Penedès.

Accessibilitat