Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Programa CAPACITATS

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilafranca organitzen conjuntament amb les entitats que formen part de la Comissió Municipal per al benestar de les Persones amb Discapacitat (CMBPD) un seguit d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre) i amb l'objectiu de treballar els eixos de sensibilització, inclusió i accessibilitat universal.

Una d'aquestes activitats és el Taller de Mural CAPACITATS, organitzada conjuntament amb l'Escola d'Art Municipal Arsenal i adreçada a nens i nenes de 3r de primària. L'objectiu és mostrar les capacitats de tothom i sensibilitzar la ciutadania en general de les potencialitats i diversitat que caracteritzen la nostra societat.

Podeu consultar el programa amb la resta d'activitats aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessibilitat